T: 32203350 / M: 31758202 info@cvurmageri.dk

Med luppen i øjet !

Efter mere end 26 år bag urmager bordet, er det mig en fornøjelse at byde København velkommen til mit åbne urmagerværksted. 

Mens du venter !

Mit nye værksted på Frederiksberg skal ikke kun yde en kvalitetsbevidst og professionel service, men også give dig som kunde en oplevelse. Små reparationer udføres så vidt muligt mens du venter. Jeg bestræber mig på, at have et omfattende lager af gængse reservedele såsom remme, glas, batterier og stifter.

Her ses et Rolex værk og kasse efter service

Kunsten at løse problemer!

Urmagerfaget er ingeniørkunst i mindre skala, og arbejdet med præcision og fejlfinding faldt mig naturligt, da jeg for 26 år siden startede som elev hos Mosekjær Madsen i Herning.

”The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. Do you understand ”

– Captain Jack Sparrow 

Udover at sidde ved urmager bordet !

har jeg beskæftiget mig med salg af både ure og smykker. Hvilket gør, at jeg har et stort kendskab til en række forskellige mærker og gangsystemer.

Min favorit disciplin er, at arbejde med schweiziske kvalitetsure såsom Rolex, Omega, Certina, Tissot, Fortis, Longines ….. listen er lang. 

Man bliver aldrig færdiguddannet som urmager!

Der går ikke en dag hvor jeg ikke ser noget nyt. Grundprincipperne for mekaniske ure er de samme, men måden de benyttes og fremstilles på er meget forskellige. At være professionel urmager kræver at kunne tænke ud af boksen, at kunne finde og løse problemer.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere

Share This