T: 32203350 / M: 31758202 info@cvurmageri.dk

Tid til eftersyn !

Dit armbåndsur har behov for et eftersyn med 4 til 5 års mellemrum, særligt hvis du går med det dagligt. Jeg tilbyder forskellige former for eftersyn, alt efter hvilket ur du har, og hvor gammelt det er.

Mekaniske ure !

Mekaniske armbåndsure har behov for eftersyn med 4 til 5 års mellemrum, og her er det vigtigt at kontrollere krone, pakninger, løbeværk osv. Fugt og snavs kan meget hurtigt skade værk og skive.

Batteridrevne Quartz ure !

Har du et batteridrevet Quartz ur, skal det efter 2-3 år have nyt batteri. I den forbindelse er det meget vigtigt at kontrollere om pakningerne er intakte for at sikre, at fugt og snavs holdes væk fra de vitale mekaniske dele.
Derudover er det vigtigt at kontrollere at løbeværket spinder som det skal. Eventuelle dårlige stifter skal udskiftes og lænke samt kasse renses.

Jeg tilbyder professionel reparation og servicering af dit ur, fra mit værksted på Frederiksberg. Alt arbejde udføres i højeste kvalitet, og der gives 2 års garanti på alle reparationer.

Claus Valentin

Urmager, CVurmageri

⇓ Ofte stillede spørgsmål ⇓

Hvad koster det at reparere et ur?

Det er svært at sige, mange faktorer gør et udsving på prisen af en ur reparation. Klik her, for at finde de mest almindelige reparationer og service priser, priserne er vejledende.

Kig forbi med dit ur, så ser vi på det, prisoverslag er 100% gratis!

Kan det betale sig at lave mit ur?

I de fleste tilfælde kan det godt betale sig !

Hvorfor skifter mit ur ikke dato på det rigtige tidspunkt ?

De flest ure har kun tal fra 1 til 12, så årsagen er at det er stillet 12 timer for tidligt, eller for sent om du vil. Det er nemt rettet ved at trække kronen ud og dreje viserne 12 timer frem, eller tilbage, så datoen skifter 12 midnat ( PM ) og ikke 12 middag ( AM )

Hvad er forskellen på AM og PM

AM og PM bruges i lande som ikke deler dagen op i 24 timer … men istedet 2 x 12 timer. Så for at skelne de 2 halvdele fra hindanden, kaldes den ene halvdel AM ( after midnight / efter midnat ) og den anden halvdel PM ( past midday / eftermiddag ) 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere

Share This